• .
  • .
  • .
  • .

Rólunk

A méhészkedés mestersége legtöbb méhész családban apáról-fiúra száll. De valahol el kell kezdeni.

Gondoltunk egyet, és egy családi vállalkozás keretében Szabó Tivadar és veje Keresztesi Koppány, azaz a Szabó méhészet 2011 tavaszán elindult. Természetesen voltak a szakmát jól ismerő méhész barátaink, segítőink, de a tanulópénzt így is meg kellett fizetni. Az első pergetés élménye és az első saját méz kóstolása – melytől finomabbat sosem fogunk ízlelni – mélyen bennünk maradt. Feltárulkozott előttünk egy új világ, és mi hagytuk magunkat beszippantani. 14 családdal indultunk, most 45 családdal telelünk. Nem csak a szakkönyveket bújjuk, hanem időközben méhész szakképesítést is szereztünk.

Távlati terveink, egy megbízható családi vállalkozásként igazi termelői mézet, a legjobb minőséget produkáljuk, úgy, hogy közben folyamatosan fejlesztjük méhészetünket. És, hogy jó úton járunk, azt a 2012-ben, az Országos Mézversenyen elért helyezéseink igazolják!